Jul Version 2014

Jag har inte kryssa i några dagar att vara ledig, jag är less på julen och har försökt styra av det med familjen – inga julklappar för Christopher. Givetvis skiter de högaktningsfullt i det och hittar julklappar ändå, som behöver mot-klappas.
I år har jag låtit det hela gå mig helt förbi, jag struntar i julen för min egen del, för sonen – jag tror han är för liten för att kunna uppfatta vad jul är och hur det funkar i år, nästa år blir det värre.

För övrigt är han nu 14 månader gammal, ett livligt litet yrväder med en mycket stor personlighet. När jag sitter på tåget så kommer jag på mig själv med att blunda och tänka på honom och le .. medpassagerare tror säkert att jag är knäpp, det bjuder jag på.

Jag avslutar året med att ha lite jour på nyårsafton, fram till 20:00, sedan är det färdigjobbat för i år.