En liten blänkare

Efter en auktion på Tradera fick jag en idé, efter jag fått utskick från en handlare (säljare) på Tradera med länkar till en ganska rörig sida med listor på sålda och kommande objekt — det där kan jag göra bättre, tänkte jag.

Så jag satte mig och kodade lite, eftersom jag är lite av en minimalist och gillar simplicitet höll jag det hela enkelt. Samtidigt var det ju flera experiment i ett, HTML5, jQuery och så att få saker sålda.

Just nu ligger det några objekt ute på B19 Showroom som är namnet på mitt lilla projekt, Showroom, just för att det är lite som en butik, men utan prislappar, där kan de ligga en stund, i väntan på köpare, om någon skulle få för sig att de är intresserade av att köpa något, kan man skicka en liten intresseanmälan. Köpa det direkt eller lägga upp det på Tradera, det är vilket som.

Tanken är väl också att kanske koppla ihop det med Traderas API, för att enkelt trycka över objekten dit .. om jag orkar och har tid. Även funderat på att släppa det som open source.