40 och 2

Japp, två dagar sedan jag fyllde 40 år, känns inte som jag passerade någon magisk gräns alls, på något sätt. Däremot är jag precis lika trött om morgnarna som när jag var 39-something.
Många gratulationer men inga paket – precis som jag ville ha det, bara en ansats till att bli sjungen för av en kollega, är ingen större anhängare av sång sådär.
Bjöd kollegorna på spring rolls som Lynn gjort, mycket populärt och uppskattat.

Idag är det galet många möten på jobbet, sprint retro samt demo, efter jobbet skall jag till Spotify för att testa något, så det blir nog den kväll innan jag kommer hem. Full rulle men jag trivs med läget.

2 thoughts on “40 och 2

 1. Oh, ett helt vanligt blogginlägg – vad roligt! 🙂 Och grattis till att ha uppnått mogen ålder, om än gratulationen kommer lite sent. Kul att höra att du får jobba strukturerat agilt. I mitt uppdrag gör vi det också, men har lite väl varierande tempo och gör tyvärr sällan jobb som lämpar sig för demos. Vilket gör att det hela känns lite stympat. Men, men.

  Hm, undrar vad det är för simpel gest/knapptryckning jag gör för att då och då få upp admin-inloggningsrutan!?

  Aha, den mystiska checkboxen här nere… den som inte förklarar sin existens!

  Och “Apache/1.3.37”. 😀

  1. Tack tack! Ja, det föll sig så.. Kände att jag ville skriva något, jag skriver ibland inlägg som jag låter ligga som drafts och marinera en stund – ibland publicerar jag dem, ibland raderas dem, då de tjänat ditt syfte – att få dumpa ut en sinnesstämning eller känsla.

   Vi tweakar det agile’a hela tiden, för att bli bättre, senaste sprinten var vi helt i linje med burndown – på rätt väg.

Comments are closed.