Jobbsökeri

Jag har varit på intervjuer hos två företag, i två omgångar. Första varvet kände jag mig en aning osäker på om det var rätt inriktning av jobb jag sökte, andra varvet kändes det mer rätt och jag tror jag kommer kunna utvecklas både på personligt och professionellt plan.

Första uppföljningsintervjun avslutades på ett ganska dråpligt vis, jag tweetade minuterna efter …

Avslutade anställningsintervjun med att trampa på kontorshunden 🙁

Tweet

Hopperligen avgör inte det om jag får jobbet eller inte.

Andra uppföljningsintervjun sattes jag mittemot tre herrar som läst och utvärderat min kod som jag skickat in som arbetsprov, som lösts enligt bifogade anvisningar, inga konstigheter. De gillade vad de såg och var mycket trevliga, småprat om ditt och datt hanns också med.

Jag får snart veta om något av företagen vill erbjuda mig arbete och jag hoppas att jag får det omåttligt lyxiga förmånen att få väga företagen mot varandra och välja … det är nog få förunnat att få göra så i dagens läge. Jag tycker båda företagen verkar ha trevlig utvecklarmiljö, där tyck, tänk och argument tas in i diskussioner och kan leda framåt/uppåt vad gäller lösningar på problem.

Båda företagen ligger på attraktiva adresser i Stockholms innerstad och på lagom promenadavstånd från Stockholms Central, något som för mig personligen är positivt då jag försöker röra på mig mer. Att båda företagen även erbjuder friskvård med gymkort, gör dem än mer intressanta.

Det är med stort intresse jag ser fram emot att få svar från dem, samtidigt är jag ivrig med att få “komma igång” igen, då jag varit arbetslös sedan början av November.