Min första tradera auktion

Eftersom traderas SEO verkar suga hårt, medvetet dåligt eller omedvetet, oklart vilket så skulle jag ändå vilja få in lite fler besökare på objektet jag säljer åt en vän…

Gakken – Fishing – LCD – 1981 – VERY RARE! som jag hittills bara fått ett enda bud på.. spelet är jättefint men otestat och original-karton som tyvärr är lite skrapad och ristad på men enligt andra sajter som tex. EBay så listar liknande spel i samma serie, som bara är “Rare” för ca $130 .. medan detta spel enligt sajter är “Very Rare” då det inte tillverkades i så särskilt många exemplar. Serien kallas för “Metal Card” för att chassit eller spelets framsida är gjort i metall och var typiskt för serien, som tillverkades tidigt 1980-tal, det aktuella spelet tillverkades tydligen endast under 1981 vad jag kunnat läsa mig till. Utropspriset 400 kronor är lågt satt för att få lite intresse för spelet, dock har jag förväntat mig att det kanske skall kunna gå upp till kanske runt 800 kronor .. Sverige är kanske lite för litet för samlare av pocket games, så auktionen ligger ute för internationella kunder också, med förhoppningen att kunna få iväg spelet till en samlare för en schysst slant, hen blir glad och jag blir glad. WIN-WIN!

Dessutom är det ju intressant att befinna sig i andra änden av en auktion, då jag hittills endast budat på auktioner, det var lite meck att få till auktionen med bilder och text, då tradera har en spärr på hur stora bilderna får vara eller väga.