Som läget ligger

Åker tåg, landskapet rusar förbi, måndag morgon. Lyssnar på podcast och sippar kaffe, på väg mot jobbet i Stockholm. Sedan början av maj arbetar jag på Improove med support och utveckling av en av flera plattformar — mest fokuserad på tidningssajter och nyhetspublicering.

Mycket teknik och tänk att ta in, en enorm och flexibel kodbas, jag trivs som fisken i vattnet.

Just nu är de flesta på semester och det är lite tomt på kontoret, tomt på morgon tåget.. På kvällarna är det dock tvärtom — fullsmetat med turister och nöjesresenärer, skrikiga barn och stökiga tonåringar.

Det är då jag märker att jag lagt mig till med grinig-gubbe-fasoner.. Något jag inte gillar alls, att jag har eller känner.

I övrigt är känslolivet lite i kaos, av flera orsaker.. Mycket tankearbete och funderingar, samtidigt som världen omkring förändras med nya, annorlunda förutsättningar samtidigt som gammalt groll dröjer sig kvar.