Äntligen fick jag hela historien berättad för mig

Efter att jag kommit hem ikväll började jag prata med en granne, som visade sig veta något om huset jag bor i … som jag hört rykten om. Jag fick hela historien berättad av någon som visste något — inte något undvikande svar och inget ryktesvägen. Jag är nöjd.

Jag har tidigare mailat ordföranden i bostadsrättsföreningen för att få information eller någon slags bekräftelse på vad som hänt, inget svar whatsoever. Likadant med andra jag frågat som bott i området, inga svar där heller.

[Uppdaterat 2015-08-05]
Alkoholiserad herre hade dött i huset innan tidigare ägare hade flyttat in, troligtvis av följder av hårt och långvarigt supande.
Även en historia om en tonåring som tagit sitt liv i huset, med piller eller genom hängning (svårt med minnet 3 år efter jag fick historierna berättade för mig).
Exets äldsta flicka trodde sig veta att det spökade i huset, jag tror mer på att trähus knäpper och knakar i väder och vind.