Samsung Galaxy Nexus

Jag är så jävla nöjd med mitt köp av en Samsung Galaxy Nexus! Det är ett enormt uppbyte mot den gamla slitna och utdaterade HTC Magic jag hade tidigare.

Nu kan jag använda appar avsedda för Android 2.x och senare utan att ens fundera på om det funkar eller inte. Den gamla Magic-luren var fastfrusen i tiden, 1.5, som var aktuellt för sisådär 2-3 år sedan. OCH jag slipper HTC Sense, bara en sån sak! 😉

Jag har bara stött på ett problem med Nexus hittills, fast jag vet inte om det är ert riktigt problem egentligen — jag använder bluetooth-headset (Jabra BT-3030) som i morse inte ville spela den podcast jag ville lyssna på, bara tystnad. Pair’ade om och försökte igen, ofunkade, först efter kall reboot av telefonen hoppade ljudet igång. Om det är samma problem i morgon får jag forska vidare i det och ta reda på varför ..

.. Any way, jag är supernöjd med luren!