Tack och hej!

Sedan urminnes tider har jag haft ett @home.se-konto .. de senaste åren (ganska många) har jag dock primärt använt Google för mail. Jag har ändå haft home.se-kontot kopplat genom POP3 för att hålla lite koll och i den takt mailen rullat in via home.se, styra om dem till Google.

Sedan den 31/10 har POP-funktionen blivit en betaltjänst. Vilket innebär att du som har använt ett eget e-postprogram för att läsa din e-post behöver uppgradera tjänsten, om du vill fortsätta använda ett eget e-postprogram.

Jag lämnar det gamla kontot åt sitt öde, då jag ingenstans kan hitta var man avslutar kontot (de enda support-avsnitten som innehåller ordet “avsluta” rör SprayDate), jag kopplar loss det från Google Mail och det får falla i glömska.

Skulle ni mot förmodan sitta med adressen christopher.isene@home.se i er adressbok, ta bort den och ersätt med @gmail.com dito.

2 thoughts on “Tack och hej!

  1. Sa de inte i början när man skaffade sig ett @home-konto att det var en gratis epost livet ut om jag inte minns fel…?

    1. De kanske de gjorde … men det är väl 10 år sedan… en evighet på internet. Hur som helst så har jag inte aktivt använt deras tjänster sedan 2004 eller något sånt, passivt fram till igår. 🙂

Comments are closed.