Mycket och lite

Jag har haft mycket att göra på jobbet de senaste månaderna, ofta 10-12 timmar om dagen. När jag kommit hem på kvällarna har jag oftast dött soffdöden efter jag käkat. Det är stimulerande arbete och jag gillar det eftersom det är ganska omväxlande och utmanande .. Men i stora mängder under längre tid är utmattande.

En kamrat (som varit utbränd) har visat oro, jag förstår oron. Jag är inte gjord av stål och jag har inte har inte uthålligheten att fortsätta i samma tempo särskilt länge. När jag känner att jag inte klarar av mer ska jag säga till och kliva av banan, koppla bort jobb och isolera mig en stund och ägna mig åt något som kräver min fulla koncentration och skärpa; foto eller pistolskytte.

Arbetssituation just nu är “vi ser ljuset i slutet av tunneln”, vi har passerat delarna som kräver engagemang 10-12 timmar av dagen .. Nästa deadline ligger drygt 3 veckor framåt i tiden och får jag halva den tiden “ostörd” så är jag övertygad att jag fixar det på normala arbetstider.