Tvångsblogga

Pratade tidigare i veckan med en vän som försöker och säkert lyckas skriva ett eller flera bloggposter om dagen. Om jag skriver en snutt nu, så kanske det lossnar.

Jag hade en riktigt aktiv period, när FRA-lagar och annat trams var på väg att klubbas in … tyvärr så antogs ju FRA-lagen i alla fall. Många poster skrevs på rent irritation/ilska och en del av dem länkades och lästes flitigt. Det har gått något eller några år sedan dess och nu befinner sig bloggen i något slags bakvatten, helt beroende på att jag inte uppdaterar eller postar.

Jag brukar lägga märke till saker i min närhet som jag reagerar på, antingen genom att kommentera det när det händer .. eller gå och mentalt suga lite på karamellen, dra någon intressant vinkel och blogga om det. Det blixtrar till ibland och jag skriver två eller tre poster på någon timme, för att sedan vara inaktivt i någon vecka, veckor eller i värsta fall, månader.

DYF bloggar .. eller bloggade. Det var lite av och på, vilken status det har just nu vet jag inte men jag vet att det är mode-bloggar som konsumeras, vem och vilka? Ingen aning, inte min te-påse.

Kul saker har hänt på sistone i alla fall; Min medverkan i tidningen Scoop, där intervjun publicerades och när jag fick döda-träd-versionen i handen, visade sig innehålla ytterligare en artikel som nämnde mitt lilla projekt, MediaCreeper.com.

Annars flyter dagarna på, nytt jobb, nya visioner och snart ny arbetsplats.

One thought on “Tvångsblogga

Comments are closed.