Ett tänkvärt citat

Jag hittade följande hos nef och jag kände att jag inte kunde skrivit det bättre själv.

Ta och läs Piratpartiets valmanifest, om det finns en enda grej däri som du inte håller med om–rösta då på samma parti som du alltid röstat på. Om du däremot tvekat om att rösta på samma parti som du röstade på sist – ta då en funderare på om det du faktiskt håller med om i Piratpartiets valmanifest kanske inte kan vara värt att lägga din röst på.

För ärligt talat–vad har du att förlora? Varför inte ge Piratpartiet chansen att visa vad de vill? De har 4 år på sig, men det är upp till dig att ge dem de 4 åren.

3 thoughts on “Ett tänkvärt citat

  1. Nog för att jag kan hålla med om mycket som piraterna säger. Röstade t.o.m. på dem i EU-valet. Men för att jag ens skulle tänka mig att rösta på Priatpartiet i september så vill jag ha veta vad de tycker i andra frågor. Läser man lite på olika val-barometrar står det bara “Piratpartiet har ingen åsikt i frågan”… För mycket annat är viktigt, inte bara integriteten på nätet.
    Tycker jag.

    1. Personlig integritet och rätten till ett privatliv, blir vi av med det så blir det mycket svårt att någonsin få tillbaka det vi förlorar. Därför stöder jag piratpartiet. Övrigt känns sekundärt — den gamla vanliga soppan, det spelar ingen roll om det är rött eller blått lag styr.

Comments are closed.