Trött

Jag är trött, nästan hela tiden. Visst, jag kanske slarvar en del med läggdax .. men när jag kan sova mig igenom två vrålande alarm på två olika telefoner utan att reagera, då måste ju något vara fel.

Jag försov mig alltså i morse, sprätte upp ur sängen 06:40 och klättrade i kläderna på väg mot bussen, stor kaffe på Pressbyrån. Sprang på två gamla kollegor, JB och HB, trevligt med ressällskap. Ramlade in på jobbet, hämtade kaffe och satte igång att koda frenetiskt. Eftersom jag var sen in och var tvungen att gå i vanlig tid, kompenserade jag det med att fortsätta på köksbordet när jag kom hem.

Jag börjar bli lite less på min HTC Magic nu, den är seg och konstig och skulle säkert må bra av en uppgradering, kamrat @jope har rullat på Android 2.1 .. Jag har kikat på instruktionerna för att åstadkomma samma sak, jag känner mig ganska osäker och lite rädd, rädd för att bricka eländet. Det skulle vara ytterst opraktiskt att bricka luren, då jag använder den primärt som podcast-apparat när jag reser, det handlar om 15-20 timmar i veckan, så det får inte hända. Jävlar vad resorna skulle bli trista om jag inte kunde lyssna på mina podcasts.

Nu; snabbdusch och nöta kudde.