Rewrite av MediaCreeper

Det börjar närma sig, ikväll har jag kommit en bra bit på väg med de RSS-flöden som finns i MediaCreeper, tidigare var de olika typerna av flöden i den “gamla” MediaCreeper genererade i flera olika kodsnuttar som alla hade sina egna vinklar och vrår. Nu har jag samlat ihop, förenklat och förbättrat och förhoppningsvis snabbat upp det hela, det återstår att se när jag sätter det i produktion.

Jag har prickat av många punkter på todo-listan och det är färre kvar än avklarade.

Det som behövs göras när den nya versionen är tagen i produktion är att leta upp översättare, som kan ta sig an några enkla översättningar för Norska, Danska, Finska och Tyska. Senare tillkommer det nog fler men det löser sig säkert då.

Jag har löst några tidigare problem med förbrukning av bandbredd, validering och tweakat databasfrågor, nya MediaCreeper känns snappy och kvick att surfa runt på, skall bli spännande att lägga ut i produktion… några timmar/dagar kvar.