MediaCreeper, ny sajt

Nya MediaCreeper finns numera på http://mediacreeper.com/index .. Hela sajten är ombyggd och förbättrad för att klara större last och flera språk, ännu är inte språkstödet påslaget men det finns där, klart att användas.

Länkar till den gamla sajten (http://www.b19.se/mediacreeper/index) omdirigeras automatiskt till den nya och det hela bör inte märkas mer än att den nya adressen dyker upp i adress-raden. De hundratals bloggar och forum som länkar MediaCreeper-bannern får justera länkningen när de kan, får tid eller orkar, whichever comes first.

Det finns några små buggar kvar, dock inga show-stoppers, det saknas lite cache’ning här och där men i det stora hela så är sajten fullt fungerande. Det kommer justeras och fixas under de kommande veckorna.

I framtiden kommer MediaCreeper ha en lite mer internationell inriktning och jag söker därför några personer som kan tänka sig att översätta lite texter, mot creds och länkning på frontsidan. De språk jag i första hand tänker på är Tyska, Spanska, Italienska, Danska, Norska och Finska, den Engelska översättningen finns redan på plats och kan eventuellt utgöra mall för övriga nya språk. Något språk du tycker saknas? Maila eller kommentera! Jag kan inte erbjuda några ersättningar då sajten drivs på hobby-basis.