SD korrupt

Damaged SD card
The SD card is damaged. You may have to reformat…

Bah! F’ckety-fugg-fugg! Förbannade jävla skit. Bra telefon men tydligen är inte alla buggar borta, jag har drabbats av ett korrupt minneskort och det verkar inte bättre än att det är Camera-applikationen som knasar till det.

Jag tog en bild tidigt i morse, drog iväg mot jobbet och laddade upp bilden på Facebook… någon gång efter lunch kikade jag i “Gallery” och såg att bilder såg korrupta ut och inte riktigt ville visas, tänkte inte mer på det utan tryckte iväg bilden till Picasa.

Efter jobbet, på vägen hem lyssnar jag på ett lass podcasts som ligger på just SD-kortet, kommer hem och käkar. Glor lite på tv och skall kolla Twitter-flödet, då dyker den elaka texten upp.

Jag har egentligen inget problem med att formatera SD-kortet, det är bara det att jag har shitloads av podcast-avsnitt som är olyssnade liggande, 40 episoder av ditt och datt. Säkert 250Mb att dra ner, igen.

Uppdateringen av Google Listen här om dagen gjorde att jag fick tanka ned allt igen, eftersom den tidigare versionen sparade information om alla podcasts annorlunda, alla filer låg kvar men var inte längre kopplade etikett – innehåll.

Well, det är ju bara contents, det går att ladda ned igen. Efter en formatering verkar det funka igen. Irriterande dock.

One thought on “SD korrupt

Comments are closed.