HTC Magic: Nu med HTC Sense

Jag fick de första ledtrådarna att denna uppdatering var på gång för några veckor sedan, när det ryktades om att det kom uppgradering tillgängliga för den sydamerikanska marknaden, för länder som Argentina och Mexico. I förrgår kom uppgraderingar för Norge och igår släpptes uppgraderingar för Sverige. Även HTC e-Club’s nyhetsbrev som trillade in i min inbox flaggar för uppgraderingen.

Men jag är besviken, när jag klickat mig fram till uppgraderingen och knappat in serienummret från min telefon, dyker följande upp;

Sorry, this software download is not suitable for your device.

WTF!? Jag har en HTC Magic, non-branded, plain vanilla, inga konstigheter. Det bordet inte vara några konstigheter utan uppgraderingen borde redan ha varit pårullad, jag klickade mig fram till Customer Service och mailade dem några frågor och lämnade serienummer och kontaktuppgifter, jag anade att svar på engelska skulle behandlas snabbare, 6 timmar senare har jag fortfarande inte fått något svar. Det var ju då ett par timmar kvar av det amerikanska/engelsktalande arbetsdagen så jag hoppades på ett snabbt svar.

Undrar du vad HTC Sense är? Enkelt förklarat; det är HTC’s touch på Androids grafiska gränssnitt, det är riktigt snyggt och intuitivt, se själva.

Med lite tur rättar de till det hela och jag kan få uppgradera, för andra gången på kort tid.