Tisdagsknåp

Trött i ansiktet, innan jag lägger huvudet på kudden skall jag duscha.

Har pysslat lite med diverse projekt och drog igång Eclipse, uppdaterade Android SDK och lite plugins, kom inte igång med något kodande men nu har jag allt utom emulator i ordning. Tänkte börja med några “Hello world” övningar först, för att sedan ge mig på att börja koda på den applikation som är tänkt att byggas. GUIt kommer att bli mycket magert till att börja med eftersom jag är “grafiskt handikappad” och ultra-minimalist, så det blir nätt och jämt GUI för att driva funktion.

Har krattat ned lite idéer i en wave, som vi använder som arbetsdokument/todo. Skissat ut lite saker som inte borde vara så krångligt att bygga, dessutom kommer den kod som byggs även att alpha-testas av mig och övriga inblandade, innan vi släpper något alls som beta-version. Release early, update often .. har jag hört viskas.

Nu, dusch och sova.