Ticnet, kvar i 1900-talet?

Jag blir förbannad varje gång jag ser att jag missat någon artist eller grupp, bara för jag inte ids läsa Ticnet-spammen. Ja, jag betraktar dem som spam för jag vill inte veta när Carola/Christer Sjögren/Robert Wells/Pernilla Wahlgren eller valfri dussin-artist nästa gång ska sjunga/rimma/steppa på församlingshemmet i Vingåker eller på Järnia-parkeringen i Arboga.

Ticnet har inga RSS-feeds, ingen möjlighet att flagga artister/grupper med “stjärna” eller som favorit, inte heller går det att få påminnelser/headsup’s för scener i grannskapet.

Ticnet-sajten i sig själv är rätt usel, den klarar inte ens att hålla mig inloggad mellan sökningarna.

Det jag vill ha är möjligheten att själv få välja vilken information jag vill få, artister och grupper som är intressanta och relevanta för mig, nära mig. Det är inget raketforskeri att att åstadkomma något sådant, jag skulle kunna bygga något sånt själv om jag hade tid, ork och pengar att göra det — nu är jag ju redan sysselsatt och jag vill bara vara konsument.

Snälla Ticnet, laga er sajt.