MediaCreeper: Ett år på nätet

Nu har MediaCreeper funnits ett år på nätet. Under småtimmarna den 16:e november 2008 släpptes MediaCreeper, tjänsten som “bevakar journalister” som det fått heta när just media rapporterat. Syftet är fortfarande att bevaka redaktioner och inte enskilda journalister/reportrar.

Tanken var att visa att media läser bloggar som skriver om ämnen som det borde rapporteras mer om, som FRA-lagen, IRPED, datalagrings-, telecom- och Stockholms-paket och andra tokigheter som politikerna försöker klubba igenom under bordet eller när vi inte tittar. Det har skrivits minst en ledare om MediaCreeper och flera notiser i några av medias och journalisters egna branch-organ.

I Facebookgruppen för MediaCreeper har jag samlat blogg-inlägg och artiklar som skriver om MediaCreeper och även Creeper, som jag använde som förlaga.

Jag vill än en gång tacka de som hjälpte till med glada tillrop, stöd, grafisk layout och lite juridiska frågor; Marie “Emma” Andersson / Opassande, Patrik Wallström, Mark Klamberg, Piotr och även alla som använder MediaCreeper på sina bloggar och forum, de är för många för att nämna dem alla här.

One thought on “MediaCreeper: Ett år på nätet

Comments are closed.