Stephen Lynch ikväll

Jag ser fram emot kvällens konsert på Oscarsteatern med Stephen Lynch. Det blir tredje gången jag ser honom live och de två gångerna tidigare har han levererat, med träningsvärk i alla skrattmuskler dagarna efter.

Stephens senaste album 3 Ballons innehåller blivande klassiker; Waiting, alla Dear Diary… och You (Prettier than) .. troligtvis kommer vi få höra ytterligare nytt material och jag är mycket nyfiken på vem han tar med som side-kick, Rod Cone som är nästan lika självklar som Stephens gitarr, David Josefsberg som var med förra gången och levererade The Dirty Shanchez eller Mark Teich — samtidigt kan det vara en helt ny och tidigare okänd (för oss) förmåga.

Jag har just nu 1 biljett o-tjingad och hoppas få den sålda utanför, den kostar 320kr/st och det vore inte så skoj att bli sittande med den — samtidigt skulle det vara lika illa om någon inte kom in på grund av slutsålda biljetter.

För några minuter sedan gav min blocket-annons resultat — 2 biljetter försvann den vägen, skall mötas innan konserten för att byta biljetter mot pengar.