Nyhetstorka i Eskilstuna?

P skickade just en länk, Eskilstuna-Kuriren har sådan nyhetstorka och hallucinerar så kraftigt att de tror att någon sett Gordon Ramsey på en lokal indisk restaurant i Eskilstuna.

3 thoughts on “Nyhetstorka i Eskilstuna?

  1. Vem ringde in och tipsade tro. Krogägaren, hans flickvän eller en gratisätare? Oavsett så är det verkligen nyhetstorka Kuriren!

    1. Det kan nog vara ägarna, restauranten är ganska nyetablerad så det behöver nog all draghjälp de kan få… fast å andra sidan så kanske något sånt som att Gordon Ramsey varit där skulle kunna vara upplägg för att starta rykte.

  2. Hahahaha, ja PeO kanske är indierns nya skinkprins så han beslutade sig för att hjälpa dom. Lär väl vara välbehövligt, för jag avgudar indisk mat men det där skulle jag inte servera en lös gathund… Som om Gordon Ramsay skulle ens handla i E-tuna. Det enda som skulle KANSKE hålla måttet blir Akropolis isåfall.

    Hejs!

Comments are closed.