Stephen Lynch @ Oscarsteatern 2009-08-23 20:00

Japp, Stephen Lynch gästar återigen Sverige för att förgylla vår tillvaro. Jag har beställt 10 biljetter varav 7 är “tjingade”, de övriga 3 som buffer om det skulle tillkomma folk i efterhand.

Ni som inte vet vem Stephen Lynch är, surfa till YouTube och se några av hans framträdanden. Om du nu skulle ta illa upp av lyteskomik, grova skämt, snusk och annat “omoraliskt” så föreslår jag (för att använda en sport-floskel) att du släpper hörnflaggan och kommer in i matchen.

Det blir min tredje konsert jag ser med Stephen Lynch och det skall bli spännande att se vad han drar fram ur hatten denna gång, förra gången fick vi Waiting och Dear diary.. och som bonus Dirty Sanchez med David Josefsberg och Rod Cone som side-kicks. Rod Cone har varit med länge och kommer förmodlingen var med men jag har fortfarande inte hört något om vem som hänger med på den här “leggen” av hans europa-tour.

Allsång med Stephen Lynch hellre än med Anders Lundin, Lasse Berghaden eller valfri allsångsledare.