simply sunday

Igår kväll satte jag mig vid datorn för att koda lite på en WordPress-plugin, nästa gång jag tittade på klockan var den 04:30, då kändes det inte som det var någon större idé att gå och lägga sig, då hade jag inte vaknat förrän sen eftermiddag. Så jag byggde kaffe runt 07-tiden och fortsatte tills Damen vaknade.

Vi drog ner till Eskilstuna centrum för några ärenden, på vägen trillade jag in på GEAB The Phonehouse, för att kolla pris på en HTC Magic — bra pris och bra månadsavgift. Jag vill nog tänka lite till på det men det känns som jag kan ta det, Damen var ivrig och påhejjande och tyckte jag skulle ta och beställa en med det samma, för leverans ASAP.

Ett besök på Clas Ohlson för att inhandla en DVD-brännare, då det visade sig att brännaren som satt i en av datorerna bara kunnde bränna CD, men även läsa DVD, märklig manick men sådana finns tydligen. Passade på att samtidigt köpa en ordentlig cykelpump, så kan ingen i huset någonsin ursäkta sig med att ha opumpade däck.

Damen hade ett ärende till Game-butiken, där vi sålde ett par begagnade spel och köpte Ice Age 3 till PS2. Tidigare i veckan köpte jag 3 x Fallout (Fallout, Fallout 2 och Fallout Tactics) för PC och Return To Castle Wolfenstein för PS2, båda för varsin hundring.

Vi avslutade visiten med ett besök på Corner, ett av Eskilstunas hamburger-hak, som rankas högt på mina skalor, dressing och dipsåsen sparkar stjärt på MackieDee’s dito och det var månader sedan jag senast var där, önskelunch typ.

Nu några timmar senare är långt jag över dygnet, inte så värst trött, kanske koffein och vilja som håller mig igång, samtidigt längtar jag efter att ta en dusch och gå och luta mig, inta horisontalläge. Imorrn är det allvar och jobb igen.