friday ffs

Idag går många på semester, de som inte gått tidigare vill säga. Det kommer märkas tydligare nästa vecka, färre människor på tåg, tunnelbanor och bussar i ottan och desto fler på eftermiddagar och kvällar. I morse var det faktiskt ganska glest mellan resenärerna på tåget när jag åkte mot Stockholm från Eskilstuna.

Jag lade till Sommar i P1 i min podcast-catcher (Juice) här om dagen, för att lyssna på programmen när jag sitter på tåget. Mottagningen på tåget är ofta dålig och ibland obefintlig eftersom det är många tunnlar och man åker ofta i en “ränna” med höga vallar, så det blir inspelade program i mobilen i stället.

Appropå mobiltelefon, jag kommer beställa en HTC Magic på Phonehouse imorgon lördag, innan jag ska till PiratFika, jag ser fram emot en ny spännande telefon, det är mer än 4 år sedan jag senast bytte, då från Nokia 3310 till SonyEricsson W810i. Nu blir bytet någon gång nästa vecka, då jag kommer se till att den levereras hem till mig.