Felringningar

Inom en halvtimme ringde två människor till min telefon, fel nummer. Det första gällde mitt tidigare arbete, mitt nummer lämnas tydligen ut fortfarande av en support-avdelning till kunder runt om i Sverige, SMS-ade till de gamla kollegorna och bad dem ta bort mitt nummer ur rullorna.

Det andra samtalet, var en dam som hade fått numret av sin dotter och sökte en “Annelie”, jag bad henne läsa upp numret och det var mitt så hon hade fått galet nummer av dottern.

Mitt nummer till min telefon är “olistat”, det är inte hemligt men finns inte i telefonkatalogen eller på internet och det syns vilket nummer jag ringer ifrån.

Tyckte det var lite lustigt att det kom två samtal så tätt inpå varandra men jag är glad att det inte är fler än något samtal i månaden, nu har jag ju klarat av kvoten för den här och nästa månad.