En dag

Jag tog en liten paus och kollade till mina bud på Tradera, såg en bild med ansikten jag inte riktigt kunde placera med rubriken “Auktion 5: En dag med systrarna Kallur”. Klickade in på auktionen och ser att någon är beredd att betala upp till 20000 kronor (@ 2009-07-23 13:50) för att få spendera en dag med systrarna. Den som auktionerar ut sagda dag är säljaren “Dagens Nyheter” och är en del av reklamkampanj för DN Galan.

Funderar lite på hur det står till i huvudet på de som lagt bud, en dag är ganska flyktig och om man skulle lägga ett vinnande bud så skulle dagen nog inte få spenderas ensam med systrarna utan DN-fotografer. Dessutom är ju 20000 kronor mer än en månadslön i handen för de flesta, jag skulle inte betala sådana pengar ens om jag fick spendera en dag eller några timmar med någon av de människor jag ser upp till; Henry Rollins, Stephen Lynch, Dane Cook eller någon annan person jag beundrar. Det är helt enkelt värt den mängden pengar, i min värld.