Dokumentärer

Jag är jättenöjd med min HTC Magic, det finns dock en liten detalj jag saknar; FM-radio. Den gamla SE W810i jag hade tidigare hade FM-radio och jag lyssnade på P1 när jag satt på tåget till och från jobbet, nu när jag inte har någon radio så har jag laddat luren med podcasts, Sommar i P1 och P3 Dokumentär. Jag gillar båda skarpt och jag har sedan några veckor hunnit lyssna igenom en del sommarpratare och dokumentärer från 2006 och frammåt.

Speciellt dokumentärerna uppskattas och jag har hunnit med ett lass; Svartenbrandt, Tvångssteriliserinigarna, Konstkuppen, Skomakarligan, Fermenta, Fallet Dagmar Hagelin, Militärligan, Joy Rahman och jag har precis börjat lyssna på Stureplansmorden. Med feta flashbacks och nya insikter ser jag en del saker i nytt ljus. Det finns en hel del godbitar att vänta sig framöver eftersom jag lyssnar i kronologisk ordning, saker som Bordellhärvan, IB-Affären, DC 3:an, Cats Falk, Gottrörakraschen, Thomas Quick och Svenska Hackers, då har man ändå bara skrapat lite på ytan.

2 thoughts on “Dokumentärer

    1. Om jag får rekommendera en riktigt bra podcatcher; Juice.
      Luren är mycket trevlig och enligt mina kollegor snabbare och mer “responsive” än sina Windows CE motsvarigheter från samma tillverkare.

Comments are closed.