Regn, regn och regn

Sitter på en kurs (genom jobbet) i Mörby Centrum, Silverlight 2 & 3 Beta, intressant och jag känner igen mycket från vad jag sett av Adobe Flex. Jag är dock inte så skarp på C# att jag hänger med utan vidare, visst det är besläktat med C-språk men just syntaxen är okänd för mig, får mycket hands-on framöver.

Utanför spöregnar det och himlen är mörkgrå, Mörby Centrum håller andan.

Träffade på en kamrat i morse som just skaffat sig en HTC Magic, en Android-lur, som verkar mycket intressant, så pass intressant att jag funderar på att göra slut med min operatör och byta till Tre, de enda som för tillfället har HTC-luren. Jag avvaktar lite, i alla fall tills jag fått skatteåterbäringen.

3 thoughts on “Regn, regn och regn

  1. Om du är jättesugen på luren men inte Tre så kan man ju fulimportera: http://www.swedroid.se/att-importera-en-htc-magic-fragor-och-svar/

    Men så är det ju det där med datatrafiken också.. Svårt att få för under 100-200 spänn om man ska ha någon hastighet, och om man sen ska ha lite att ringa för, och slår ut priset på telefonen på 2 år.. när jag räknade på det hade jag svårt att komma så långt under 500/månaden hur jag än räknade.. dvs med telefonpris + datatrafik + det jag ringer/sms’ar för nu. Därför kändes dom där 500:- / månaden med telefonen inräknad ganska ok ändå 😀

Comments are closed.