Jasså redan?

Min bror ringde för en halvtimme sedan för att meddela mig att en reporter från Journalisten hade försökt nå mig genom honom, frågat efter mitt telefonnummer.

Jag antar att det handlar om MediaCreeper, efter förra lördagens uppmärksammade inledning av P1 Konflikt, där Sveriges Radios reporter hade surfat runt och undersökt sajten. Trafiken på MediaCreeper den senaste veckan har varit stor, främst från Sveriges Television och en del prasselmedia, nu senast från Tidningarna Telegrambyrå. Jag antar att de samlar material för research eller så är de bara nyfikna på hur de ligger till i topplistan.

De reportrar som nu eventuellt skulle vara intresserade av att komma i kontakt med mig, gör det enklast genom att maila på min gmail-adress. Förnamn – punkt – efternamn – snabel-a – gmail – punkt com — det är min front på Internet. Eventuellt kan jag sträcka mig till ett möte eller ett snack på Skype, andra sätt att kontakta mig finns på Om Kakbit, om någon skulle missat det.

Mitt telefonnummer är inte hemligt, men heller inte publikt, jag har bett att få det exkluderat från telefonkataloger och Internet. Jag bytte nummer i samband med byte av arbete för snart två år sedan, för att slippa efterslängar från den tidigare arbetsgivaren, då passade jag på att se till att det inte skulle dyka upp på Eniro och Hitta.se.