Artikeln

Lagom till jag hade postat det förra inlägget så trillade det in mail från Pär Jansson på Journalisten, jag ringde upp och vi pratade några minuter. Han bad mig förklara syftet med MediaCreeper, jag hänvisade till första-sidan där allt om syften och varför finns beskrivet, han fortsatte med att fråga om vem jag var, vilka andra media som uppmärksammat MediaCreeper, förutom UNT, jag svarade så gott jag kunde på alla frågor och försökte hålla förklaringar enkla.

Det hela var över på ett par minuter, jag bad att få kika på materialet innan publicering, artikeln slank ut bara några minuter efter intervjun, utan mina kommentarer. Ytterligare några minuter senare så var större delar av artikeln omskrivna.

Artikeln var inte särskilt vinklad heller, mina citat är så gott som ordagranna.

Journalisten.se: Sajt bevakar journalisters surfande