230 loggade besök

Det senaste dygnet har jag haft i runda slängar 230 loggade besök på MediaCreeper och min blog, med fördelningen 22 genom Creeper (Myndigheter, Verk och Förvaltningar) och 205 på MediaCreeper.

Skatteverket, Migrationsverket, FOI Totalförsvarets Forskningsinstitut, Post- och Telestyrelsen, Tidningarnas Telegrambyrå, Sveriges Television AB, Sydsvenska Dagbladet AB, Skånemedia AB, Vestmanlands Läns Tidning, Helsingborgs Dagblad, TV4 AB, Göteborgsposten, Dalarnas Tidningar, Aftonbladet AB, Alingsås Tidning, Bonnier Tidskrifter, Dagens Industri AB, Hallpressen AB, FOX Interactive Media Sweden AB, Sveriges Radio AB och Eskilstuna-Kuriren AB.

Gammelmedia borde ägna sig åt att bevaka vad som händer i Iran i stället för att hänga på min blog eller MediaCreeper, vad myndigheterna, verken och förvaltningarna sysslar med vet jag inte men de genererar inte särskilt mycket bang-for-the-buck.