Röstat PP!

Nu har jag varit och nyttjat min demokratiska rättighet och plikt, jag har förtidsröstat. Pirat, så klart!

I Konsum Hällby har jag haft som uppdraget att för Piratpartiets räkning fylla på med valsedlar, vad jag kunde se hade några använts sedan jag la dit dem på tisdagskvällen innan förvalslokalen officiellt öppnade onsdag morgon.

Jag pratade lite med det manliga butiksbiträdet som expedierade mitt förval, cirka 180 personer hade nyttjat möjligheten att förtidsrösta hittills, han trodde många skulle gå och rösta först på valdagen, om alls. Svalt intresse eller så har folk helt enkelt inte bestämt sig än.

Jag passade på idag eftersom jag inte kommer att ha möjligheten att rösta på valdagen, som ursprungligen var planen, istället kommer jag vara i Berlin, Tyskland och komma hem sent på kvällen den 7:e juni, då jag skall åka med mina nya arbetskamrater på konferens.