Med fet rubrik

Politikerbloggen “avslöjar” igen, wow, Rick Falkvinge hette något annat tidigare. Big deal, eller inte. Som många andra bytte Rick sitt namn, från något han inte trivdes med till något han tycker känns bra och är nöjd med — jag ser inget fel med det och tycker inte att någon annan borde göra det heller.

Politikerbloggen skriver om det på ett sätt som att de vill misstänkliggöra Rick, att han är en skum mystisk figur med dunkla motiv. Lågt och egentligen knappast värt att nämna Politikerbloggen, därför länkar jag inte dem. Deras “journalistik” ligger precis jämte Se&Hör/Klick, skvaller och knappast något annat.

Jag tror det beror på att “makten”, de etablerade partierna, är vettskrämda av Piratpartiets framgångar i opinionsundersökningar och att de måste hitta något fel, för att sprida FUD och göra väljarna osäkra. Tvärtom, tror jag det kommer driva väljare till Piratpartiet istället för bort, Piratpartiet är helt vanliga människor, människor som har förstått värdet av personlig integritet och hur de integritets-inskränkande lagarna kommer att påverka deras liv och vanor på Internet. Rösta Pirat i EUP-valet! Var med och förändra!

One thought on “Med fet rubrik

Comments are closed.