Johnny Cash och Kunta Kinte, på samma buss?

Jo, i alla fall om man åker buss i Eskilstuna. Som vanligt hade jag SoulHunter igång och trålade blåtands-enheter när vi var nere på stan och åt middag, ett besök på Kebabhuset. Nästan alla telefoner kan man själv namnge, vilket namn telefonen skall presenteras via blåtand, jag tyckte “Johnny Cash” och “Kunta Kinte” på samma buss var lite kul och osannolikt. Vill du spela SoulHunter, surfa med luren till javaget.com/hunter och installera. SoulHunter har en Fackbook-grupp.

Som på senare tid, bloggtorka, jag har varken haft tid eller ork att uppdatera eller ens kommentera kommentarer. Förhoppningsvis blir det lite mer tid till sånt framöver, några deadlines skall mötas och passeras, för att förhoppningsvis kunna gå ner på normal takt igen. Jag vill inte sitta och rulla tummar, bara slippa klämma in veckors utveckling på några dagar.

Jag har spånat lite på nya funktioner till MediaCreeper, samtidigt skriva om hela rasket från början med tanke på en del problem jag stött på, nytt tänk och ny teknik, kanske lägga till ett administrations gränssnitt för att göra det lättare att administrera, nu är jag inne i koden och pillar om jag ska lägga till IP-ranges. Även en WordPress-plugin för MediaCreeper är påtänkt, även lite kod skriven för att testa, som kringgår gammelmedias eventuella cloaking eller blockeringar, efter det kanske det kommer plugins för andra platformar.

Det var en stund sedan jag skaffade twitter-konto, cisene, om du vill följa mig.

One thought on “Johnny Cash och Kunta Kinte, på samma buss?

  1. “Nästan alla telefoner kan man själv namnge, vilket namn telefonen skall presenteras via blåtand, jag tyckte “Johnny Cash” och “Kunta Kinte” på samma buss var lite kul och osannolikt.”

    Själv har jag en granne som använder “21 centimeter”…

    Thomas Tvivlarens last blog post..Klart Anders ska ha betaaalt!

Comments are closed.