Tisdag eller typ

Den äldsta flickan klagade ikväll på att jag inte uppdaterat bloggen på länge, så here goes…

Den nyinköpta CPU-fläkten var inte tillräcklig för att kyla CPUn, stängde av sig efter cirka 10 minuter. Eftersom datorn används av 3 av husets 4 mänskliga invånare så behöver vi inskaffa en ny (eller begagnad) dator ganska omgående.

När jag skulle åka hem idag så var det stopp mellan Flemingsberg och Älvsjö, det påverkade all trafik söderut, både tåg och pendel, skrev om kvinnan som omkom. P och jag åkte “expresståg”, utan stopp via Västerås till Eskilstuna, en resväg som tar cirka en halvtimme mer än via Södertälje.

MediaCreeper för WordPress kommer snart, i alla fall en första test version som jag knåpar med (några få kan få vara med och testa — kommentera eller maila så kan vi ordna det), samtidigt jobbar jag med att bygga om MediaCreeper (sajten) för att klara ännu mer trafik och få en del nya funktioner. Jag har inte räknat men jag uppskattar antalet bloggar som länkar MediaCreeper till 300+, mellan tummen och pekfingret är det cirka 300000 till 320000 visningar av MediaCreeper-knappen varje dygn.

Oftast när jag rör mig på folktäta platser har jag SoulHunter igång, jag har lyckats få ihop typ 178000xp, på level 10 och rankad etta för tillfället, jag utmanar alla att försöka klå mig! Surfa till http://javaget.com/hunter med telefonen och ta ner det lilla (139kb) spelet.