The event known as Julskyltning

Ja, jag vet inte vad jag ska säga om det. Jag och Damen tog bussen till Eskilstuna och till fots vidare till Rademachersmedjorna, där hundratals andra redan var på plats, alla de små röda skjulen/bodarna (kända som “Smedjorna”) skulle besökas, trångt och lågt i tak. Inte den minsta julstämning, någonstans.

Ett kort besök hos Clas Ohlsson och lite tittande i affärerna, en fika/mellanmål på tjugoettan och ett stopp på Hemköp för att sedan åka hem och flytta tillbaka alla möbler i äldsta flickans rum och skruva tillbaka lock och vägguttag där de skulle sitta.

Under promenerandet i Eskilstuna såg jag en hel del bekanta ansikten, från mitt gamla jobb, gamla klassbekanta (såna jag råkade gå i skolan tillsammans med, som nu för tiden inte längre hälsar).

De säger att det är första December i morgon, jag ryser vid tanken, då är jul-stressen snart igång.