Sjuklingen

Jag har mer eller mindre varit sängliggande sedan i lördags, jag har inte varit ute sedan i fredags. Jag är så jäkla less på halsont, huvudvärk och molandet i foten, så imorrn tänkte jag gå till jobbet fast jag snorar, hostar och haltar och eventuella protesterande kollegor. Det är inget hot, det är ett löfte.

Foten började göra djävulskt ont i lördags morse, stortå leden på vänster fot var svullen och öm, som om jag hade ägnat större delen av natten åt att sparka på något, kunde knappt gå. Nu har det lugnat sig och det är inte lika svullet längre och det ömma har avtagit något, jag kan röra mig om än lite reducerad hastighet.

Halsen började krångla i söndags och har hållit mig vaken på nätterna, hostar klumpar (tänk: olikfärgade äkkelpekkelklumpar med tuggmotstånd, winegum någon?), harklar och spottar för att bli av med dem. Hostandet har även orsakat ordentlig huvudvärk och varje gång man får en hostattack känns det som man ska få en stroke.

Jag ska även söka för mina ömma fötter, det är fan dags nu. Kollegorna har tjatat på mig i månader, när de sett mig vanka på ömma fötter. Måste få det kollat omgående, passar på att slänga in den ömma stortån i paketet också.

2 thoughts on “Sjuklingen

Comments are closed.