Muddrad vid varje biobesök, nej tack!

Läser på Eskilstuna-Kuriren: Visitering upprör biobesökare, tror fan det, jag skulle bli förbannad och totalt vägra visitation, jag skulle hellre avstå biobesöket.

Att sedan visitationen utförs av icke utbildad personal, alltså inte ens ordningsvakter utan den personal som arbetar på biografer är i sig helt sjukt. Som att bli visiterad på bensinmacken, av killen i oljig blå overall eller på Konsom, av den knubbiga tjejen som jobbar i fiskdisken.

Detta gör att jag kommer hålla mina biobesök till ett minimum, absolut minimum. Jag tänkte inte finansiera sådan verksamhet och hoppas många andra gör likadant.

Jag har absolut ingen behov av att se Quantum of Solace, den lär ju snart finnas i mackarnas lågprishyllor eller så får man den med Aftonbladet.

De små stegen som tas mot BigBrother-samhället, muddring på biograferna, massavlyssning på internet, trafikdatalagring. Var det slutar vet vi inte, det är ingen vidare ljus framtid vi går till mötes.

2 thoughts on “Muddrad vid varje biobesök, nej tack!

  1. Håller fullt och fast med dig. Någonstans måste enländet ta slut. Mitt försökt, precis som ditt, var att rösta på PiratPartiet. Jag tror faktiskt att de kan vara den sista utposten för oss gamla “cyber-liberaler”.
    Det gamla, slitna uttrycket “Information wants to be free” betyder faktiskt något för oss. Inte bara information som i nyheter, artiklar osv utan ALL information; källkod, musik, film, skönlitteratur etc.

    Andreass last blog post..Dimma

  2. Det är så de sakta smyger sig på. Staten och kapitalet kommer alltid att sitta i samma båt. Och det är arbetarna som ror så att svetten lackar. Det värsta av allt tycker jag är att människor idag inte verka kunna historia särskillt bra. Ty om de kunde den, skulle de förstå vadåt det bär hän.

    Davids last blog post..En stark historia om maktmissbruk och korruption

Comments are closed.