MediaCreeper: Från noll och inget

I fredags innan jag släppte MediaCreeper, kollade jag på google om jag skulle få några träffar på “MediaCreeper”, inga alls, noll.

I skrivande stund, 3 dagar efter släppet, visar google 1830 träffar på “MediaCreeper”, snabbt traskat.

Även träffarna från gammelmedia har tagit fart, ungefär 300 (tisdag morgon vid 09:45, D+3), jag tänkte kolla läget igen om ungefär en månad för att se hur det ser ut då. Mängden bloggar och communities som länkar MediaCreeper ökar varje dag och vid något tillfälle tänkte jag samman ställa någon slags lista.

Jag har fått många positiva synpunkter, hade förväntat mig lite gnäll från gammelmedia men faktiskt inte hört av någon alls (Aftonbladet var inne på min blog och snokade lite, de är väl nyfikna på vem som ligger bakom MediaCreeper), däremot fick jag igår en liten rättelse/tips om en IP-range jag borde lägga till för att även täcka in Sveriges Television, så nu finns även deras “avtryck” med.