En timme och femton minuter

Vaknade sent, missade bussen grovt, tog nästa buss och hann med 07:15-tåget mot Stockholm. Handlade kaffe på Pressbyrån (som vanligt) och bordade tåget, SJs boskapsvagnar är trånga och normalbyggda människor sitter med knäna mot sätet framför, får muppen framför för sig att luta sätet bakåt är resultatet ännu mindre plats för knän och laptops.

Drog igång Clerks II, en favorit i repris. Dialogfilm med hög CPM (curses-per-minute) av och med den fantastiske Kevin Smith.

På positionen en timme och femton minuter in i filmen, har Dante (en av huvudrollerna) precis fått ett knä i skrevet, hånglar med sin chef och blir påkommen av sin fästmö, samtidigt som en fet karl ägnar sig åt “interspecies-erotica” och polis och brandkår ser på.

Tåget anlände till Stockholm C 08:32.