Utmanad

Pauline utmanade några, inklusive mig att avslöja några riktigt okända fakta om oss själva. Here goes…

1: Jag har ett bisarrt minne, jag kan komma ihåg siffror, telefonnummer, IP-adresser och gatuadresser och bilnummer men jag kan kommer nästan aldrig ihåg födelsedagar, får påminnelser via birthday.se.

2: Jag lämnade in ett biologiprov (sexualkunskap) i högstadiet, med namn på könsorganens olika delar på både svenska och latin.

3: Jag använder kedja till min nyckelknippa för att jag under en period lyckades låsa mig ute tre gånger (på två veckor — med tillhörande låsöppning), det har inte hänt en enda gång på 15 år, sedan jag började använda den.

4: Ibland går jag så djupt i egna tankar att jag kan missa att människor hälsar på mig på stan, det i kombination med att jag verkligen behöver glasögon gör att jag inte alltid känner igen de som hälsar heller om det är på avstånd.

5: Jag är lite fåfäng, jag plockar mina ögonbryn som annars skulle bilda monobrow, vilket inte är så snyggt.

… och så passar jag vidare till:
Andreas, IT-Coordinator, JohnnyPuma, Mikke och Sir Daniel.