Upp-och-nedvända-världen?

Upp och ned, vänster är höger, sant är falskt och vise versa. Det verkar fan inte bättre.

Politikerbloggen: Moderaternas nya slagord i internt brev: Upp till Kamp!, eh… what? Senast någon vrålade “Upp till Kamp!” var det Röda Laget som hade det som slagord, nu är det alltså det Blå Laget som använder det, “Upp till kamp för ett rättvist Sverige!”.

Undet några år eller valperioder har jag lagt märke till att både det Blå och det Röda Laget samlats kring mitten, för att nu helt ha bytt plats, verkar det som. Blå-Röd-Grön-röra är det numera.

“Mot oss står en socialdemokrati med en orättvis politik som efterlämnat ett orättvist Sverige.”

Jag skulle vilja påstå att både det Blå och det Röda Laget kämpat om att ställa till med orättvisor, jag håller båda lagen ansvariga för det samhälle vi idag har och håller på att få; mängder arbetslösa, segregerade invandrare och terror-paranoia.

Det är till stor del staten som styr mängden arbetslösa, genom att ta ut höga avgifter och skatter från företagare, om arbetsgivaravgiften sänktes, till kanske hälften så skulle fler företagare ha råd att besätta den där tjänsten som idag kanske behövs men som faller bort i budgeten, effekten av det belastar försäkringskassan i form av sjukskrivningar, när man sliter ut hårt arbetande anställda.

Segregationen är en het potatis som ingen riktigt vill ta i, vi har idag högt utbildade invandrare som går arbetslösa eller kör taxi, bakar pizzor eller städar toaletter, jag skulle ju vilja se de svenska akademiker som skulle städa toaletter för en minimilön utan att grymta om orättvisa. Samtidigt har invandrare med liknande eller identiska utbildningar inget värde på den svenska arbetsmarknaden, för att det inte råkar vara ljushyade och heter Andersson i efternamn.
En svensk som utbildar sig i USA eller England, då är det en merit, är det en icke-svensk, då gäller helt andra regler och personen måste läsa om hela utbildningen, enligt svenskt mönster.
Janne Mellanchef väljer hellre en person med ett nordiskt utseende och namn än en person med likvärdig utbildning och kunnande som råkar vara brun eller någon annan nyans. Låt dem arbeta när de kommer hit, ingen mår bra av att sitta på en förläggning och förkorta handläggningstiderna av asylansökningar, ingen mår bra av att gå och vänta i flera år.

När Herr Persson (då även ledare för det Röda Laget) var statsminister började han pladdra om att det skulle ordnas kompetens-import (eller något liknande namn), där man då skulle locka högutbildade människor till Sverige för att fylla platser som 40-talisterna nu börjat lämna. Varför nyttjar man inte resurserna vi redan har i landet? De invandrare som redan är här, som redan har önskade utbildningar och know-how, varför anställs inte de?
Resursslöseri och jävla inskränkthet hos det svenska folket.

Terror-paranoian och massavlyssnings-idéerna, var tog det sunda förnuftet vägen? Sverige är sannolikt inte något terrormål, ändå skall vi avsäga oss rätten till personlig integritet och underkasta oss massavlyssning, skivbolag och banditorganisationer som IFPI och deras kumpaner skall få agera privatpoliser utan någon som helst rättssäkerhet. De tillåts detta för att de köpt politikerna i regering och riksdag.

De som eventuellt skulle kunna tänkas vara ett hot i Sverige är medborgarna, som blivit så jävla less på de “folkvalda” att de reser sig till revolt och störtar staten med våld, det är ett scenario jag ser framför mig. Svenska protester är lite larviga och avslagna, se bara arga bönder i Frankrike, blockerar motorvägar, dumpar ett par ton gröda/dynga där det passar eller bara parkerar ett traktor-släp-ekipage, mitt i trafiken — de kan protestera med besked, det är så det skall göras.

Men det blir väl som vanligt, inget händer och våra barnbarn svär över att människorna på 2000-talet var flata jävla träbockar som inte fattade vad som hände, när staten monterade ner den personliga integriteten och sålde den till EU-Riket och skivbolagen för en spottstyver.

Jag är arg och besviken.