Skåpstommar och sticksåg

Efter en lång dag på jobbet fick jag ge mig i kast med att dra fram el, vatten och avlopp till den nya diskmaskinen vi köpte i lördags, den levereras på torsdag. För att få allt i ordning har jag rivit (fint demonterat) ett skåp där maskinen skall få plats, nu ikväll har jag legat raklång på golvet med borrmaskin, såg och andra verktyg för att få igenom slangar i skåpsockeln,för kvällen färdig, jobbet är halv-klart, fortsätter i morgon. Jag skall bara lirka igenom två slangar och en kabel, sedan är det fritt fram för montörerna att ansluta allt.

Jag är inte riktigt van vid den här typen av fysiska övningar, halvligga inne i skåp, stå på knä, sitta på huk och sticka armar långt in under skåp genom små uppsågade hål, det kommer kännas, jag kommer få träningsvärk. Med besked.

Nu skall jag snabbduscha och kasta mig i säng, det är läggdags och jag borde redan ligga och räkna får, åsnor, kameler och annat ätbart.