Lunchbloggande

Idag jobbar jag hemifrån, har varit iväg på några ärenden, först tandläkaren, undersökning, Stoffe 1 – Tandtrollen 0, återbesök för borttagning av tandsten i mitten av November.

Nästa ärende hade jag hos Polisen, skaffa ny legitimation, eller Nationellt ID-kort som det också heter, snap-snap, en signatur och 400 kronor fattigare, skall hämta det nästa torsdag.

Efter som jag redan var nere på stan, promenerade jag till Specsavers för att boka en tid för synundersökning, fick en tid redan i morgon, såg några glasögonbågar som jag skulle tänka mig, fast jag vet egentligen inte riktigt vad jag vill ha. Fick frågan om jag är eller varit kund hos dem tidigare, jodå, ganska länge sedan.
1995 köpte jag glasögon senast, fick dem utbytta 1997 när jag hade lyckats skrynkla till dem och dessa har jag använt sedan dess, hemma när jag ser på tv.

Jag hann med att trilla in på Apoteket och köpa huvudvärkstabletter och sedan in på Apoteket RödaNäsan, Systemet, för att handla lite bränsle för GrabbKvällen i morgon kväll.

Om en stund dyker hantverkarna upp för att montera diskmaskinen vi köpte för snart tre veckor sedan. Jag besegrade köket härom kvällen, när jag med en 40 centimeter lång borr med 15 centimeter lång förlängare nådde in under diskbänken, perforerade en planka och knackade av den och trädde igenom två slangar och en elkabel, allt som är nödvändigt för att köra diskmaskinen.