Inte så lyckad uppdatering

Jag uppdaterade min SonyEricsson W810i idag med ny firmware, de vanliga uppdateringarna som den letar efter ibland har inte synts till på säkert ett år så jag laddade ner Update Service och kollade och visst fanns det uppdatering.

Jag hade lite bråttom och orkade inte installera SonyEricsson Phone Suit för att backa upp telefonboken, vilket i efterhand känns ganska dumt, för jag har inte många nummer kvar i luren efter uppdateringen. Ja, jag klickade förbi alla frågor om jag verkligen hade backat upp allt nödvändigt, fort och fel.

De få nummer jag har kvar, är de jag minns och kan utantill och sedan en skvätt gamla nummer som låg på SIM-kortet, inte helt aktuella nummer.

Det jag inte tänkte på alls var att även inställningarna för TeliaSurfPort (Internet-inställningar) försvann, så när jag fick ett VCard från Patrik med hans nya nummer så kunde jag inte få ner det från nätet.

Klåp, klåp. Man lär sig så länge man lever.