Snormonster

Jag är hemma från jobbet, snorig, febrig och med en ordentlig huvudvärk som inte vill ge sig. När jag vaknade i morse var det bara för att gå upp och pinka och meddela arbetskamraterna att jag tänkte hålla mig hemma idag.

Vid 12-tiden ringde vår produktionsledare och behövde lite hjälp med några moment i produktionen, pallrade mig upp ur sängen och packade upp min laptop och satte mig vid köksbordet för att fixa problemet. Några (för mig) enkla handgrepp och problemet är löst.

Jag har sprungit och snutit mig fler gånger än jag kan räkna på fingrarna, jag kommer säkert få fina “skavsår” runt näsan av allt snytande.

Jag föll till föga igår, jag hade hållit upp med rökning sedan förra måndagen, den 1:a september, eller egentligen tidigare, fredagen innan för att vara mer precis. Igår hade jag ont i halsen och jag handlade halstabletter för att lindra det onda lite, trots att jag inte rökt på mer än en vecka så handlade jag cigaretter, varför vet jag inte. Jag stapplade upp på perrongen för att vänta på tåget, sprättade upp paketet och drog fram en cigarett, sög girigt i mig den och fick massivt dåligt samvete. Så dåligt samvete att jag var tvungen att meddela mina arbetskamrater att jag varit en dålig människa som rökt igen. Nu ligger paketet i min ryggsäck, som “nöd-cigg”. Jag tänker inte röka mer men om det skulle “krisa” av någon anledning så finns de där.

När jag helt kommit ur rökandet, skall jag ge mig på snuset. Ty jag är “blandmissbrukare”, jag nyttjar både cigaretter och snus. Jag har en kur med Niquitin Mint 4mg att knäcka fram den dagen jag har bestämt mig. Det kommer bli ett par griniga veckor och jag tror jag skall försöka när saker och ting lugnat ner sig, just nu är det ganska stressigt och det skulle inte funka med ett försök.