Tisdag med frukost och extra allt

Vaknade sent och kastade mig igenom duschen och hann med den buss jag siktat på. Mötte upp med P på stationen, P hade skaffat kaffe, bordade tåget och iväg mot Stockholm. Landade i bra tid och snubblade ner till tuben, perfekt synk.

På jobbet var det inte så många på plats, kollade mailen och började med dagens sysslor, D ramlade in och vi hade fått till uppgift att bygga frukost, för på tisdagar så har vi frukost på kontoret, mycket trevligt och idag var det alltså min och Ds uppgift att skaffa mjölk, pålägg och juice.

Kort möte med Sagofarbrorn och tillbaka till sysslorna, som inkluderade fler uppdateringar och få skånskarna att fixa sitt shit. Som extra plus i kanten; jag hann med det mesta och kunde börja koda lite på vår SOAP-klient i Perl och hann med 17:25-tåget utan större problem.

Jag har verkligen längtat efter att få börja koda på heltid igen, efter snart två månaders DTP-pillande och PDF-rullande, visserligen har jag ju aldrig slutat koda privat men att få göra det även på jobbet är ren och skär lycka.

På tåget hemåt avverkade jag ett och ett halvt avsnitt av ReGenesis, en mycket trevlig kanadensisk serie, utspelar sig i hightech-labb-miljö. Jag vet inte hur pass riktig informationen är men det lilla jag kan/vet (tack mamma!) om mikrobiologi och bakteriologi så har de i alla fall haft några rätt. Jag är mitt i säsong 2 och den har inte blivit sämre på något sätt. Det skulle inte förvåna mig ett dugg om serien dök upp på TV6.

Kvällen spenderades med blandat småfixande och betalade räkningar, under mat-inducerad koma.