Lördagsarbete

Idag hände det jag bävat för sedan det blev klart att jag skulle vara en del av produktionen på jobbet; lördagsarbete. Det blev heller inte bättre av att det jag skulle göra blev försenat av att det inte gick att publicera materialet.

Suck, jag har jobbat av och till under dagen och egentligen inte kommit någonstans. Om alla (två) alternativ inte funkar så blir jag tvungen att ta mig till kontoret, ikväll, för första tåget går inte förrän 10:05 och då kommer jag fram 10 minuter efter att jobbet skall vara gjort som senast. Hurra för SJ.

Det kommer vara personal på plats imorgon på kontoret, som jag antagligen måste coacha per telefon för att de skall kunna utföra den enkla sysslan, som att ladda upp ett par filer över FTP till en server.

Den VPN-tunnel jag fick hjälp av en konsult att sätta upp, funkar inte, något måste glömts bort. Om jag hade denna VPN-tunnel igång och i ordning skulle det varit just kakbit (“Piece of cake…”) att få jobbet gjort, det skulle helt säkert ta mindre än 10 minuter. Jag har sökt även denna konsult, hoppas att han inte är ute och krökar ikväll för jag kommer ringa honom tidigt imorrn.

Usch, nu har jag ont i magen av stress.