En lugn helg

Vi har inte gjort något aktivt den här helgen, jag har känt mig trött och aningens hängig. Kanske beror det på de senaste veckornas inhopp som “produktionsledare”, med början nästa vecka (i morgon) så kommer jag att dela uppgifterna med två andra för att få lite tid över åt det jag borde syssla med, utvecklingsprojektet.

På tisdag har jag möte med projektledaren, vi ska utvärdera en del av den databas layout jag hittills spånat ihop för att se att den håller, samt lämna av de bitar som kollegorna kan börja jobba med.

När jag satt på tåget hem i fredags kom jag på att jag inte hade fixat en viktig uppgift, så jag har fått lägga några timmar på det under helgen. Hade jag haft inloggningsuppgifterna för min VPN-tunnel tillgängliga/uppsatta så hade jobbet kunnat klaras av på kanske 45 minuter. Under nästa vecka skall jag fixa detta så jag kan jobba helt och hållet off-site, som i hemmet eller på det andra kontoret i Stockholm.

Jag måste få lite mer tid att plugga, måste få in SOAP/XML-RPC och Postscript under pannbenet. Hittills har jag läst lite om Postscript då och då, det är intressant men jag får inte så mycket tid över till att läsa. Dessutom brukar läsande i sängen vara våldsamt sövande.

Passade även på att se lite film, som … eh… inte riktigt haft premiär i Sverige än.